Pierre Zéro Sparkling Blanc de Blancs Chardonnay

Pierre Zéro Sparkling Blanc de Blancs Chardonnay

54,00 kr Alkoholfritt Pays d'Oc, Frankrike

Alkoholfritt mousserande vin från södra Frankrike. Pierre Zéro Sparkling har tilldelats silvermedalj i Gilbert & Gaillard International Challenge 2019!

Skriv ut

Information

Leverantör/importör The Wine Team
Varunummer 70WT0018
Druvsort 100% Chardonnay
Årgång NV
Alkoholhalt 0,0 %
Storlek ml 750 ml

Detaljer

Antal/kolli 6
Förslutning Champagnekork
Sockerhalt 4,5 g/100ml
Märkningar Halalcertifierad
Veganvänligt Ja.
Producent Domaines Pierre Chavin

Innehållet

Smakbeskrivning Fruktig och uppfriskande smak med balanserad sötma och syra. Tydliga inslag av citrus och tropiska frukter, lime, vit persika, litchi och blommor.
Passar till Serveras som sällskapsdryck, till rätter av fisk och skaldjur, kryddig och aromatisk rätter som en indisk gryta, färsk och mjuka ostar eller till sallader. Serveras vid cirka 8°C

Om Domaines Pierre Chavin

Domaines Pierre Chavin är en producent som gör kvalitetsviner i många av Frankrikes mest kända vinregioner. Ambitionen för Pierre Chavins vinmakare är att skapa ursprungstypiska viner med en tydlig regional karaktär. Man jobbar alltid i nära samarbete med vinodlarna och visar stor respekt för de lokala vinmakningstraditionerna.

Om Pays d'Oc, Frankrike

IGP Pays d’Oc är ett 200 km långt, officiellt geografiskt ursprung för vinodling i södra Frankrike som omfattar länen Pyrénées-Orientales, Aude, Hérault och Gard. Klimatet är starkt präglat av Medelhavets vindar och sol.